Yhdistys etsii diabeteshoitajaa vakituiseen toimeen

PSDY on Suomen suurin ja vanhin diabetesyhdistys ja Diabetesliiton jäsen. Toimialueemme on Helsinki, Espoo, Kauniainen, Kirkkonummi ja Vantaa sekä toimintaa on myös Tuusulassa. Myymälämme ja toimistomme sekä vastaanotto sijaitsevat Helsingin sydämessä, Kampissa, joten kulkuyhteydet ovat hyvät.

Olemme pieni työyhteisö ja siksi haemme moniosaajaa. Olet yhteistyökykyinen ja haluinen. Diabeetikkojen hoidon lisäksi:

– Luennoit yleisötilaisuuksissa.

– Toimit vertaistukihenkilöiden tukena ja apuna.

– Koulutat uusia vertaistukihenkilöitä ja ammattihenkilöstöä.

– Suunnittelet ja kehität alueen diabetestoimintaa ja teet uusia avauksia.

– Etsit uusia rahoituskanavia.

– Osallistut eri tapahtumiin, kerhoihin, leireille ja messuille.

– Avustat jäsenlehtemme Kiteen kanssa. Kokoat tapahtumat, etsit sopivia aiheita ja mahdollisesti myös kirjoitat artikkeleita.

– Toimit yhteistyössä alueen sidosryhmien kanssa.

– Päivität facebookia ja kotisivuja.

– Toimit asiakaspalvelutyössä yhdistyksemme diabetestarvikkeiden myymälässä.

Työ voi olla kokoaikainen tai osa-aikainen, mutta haemme vakituista työntekijää. Pääasiallinen työpisteesi sijaitsee Kampissa. Työ alkaa sopimuksemme mukaan, vaikka heti. Perehdytämme tehtävään. Lisätietoja antaa yhdistyksen toiminnanjohtaja Tarja Hartman tj@psdiabetes.fi tai puhelin 040 451 2700 Lähetä hakemuksesi 25.2.2018 mennessä osoitteeseen tj@psdiabetes.fi tai Pääkaupunkiseudun Diabetesyhdistys ry Malminkatu 24 D 38, 00100 Helsinki. Kuoreen tunnus ”diabeteshoitaja”.

Liitä mukaan hakemukseesi CV:si sekä avoin kuvaus osaamisestasi. Liitä myös palkkatoiveesi ja toive työajasta eli kokoaikainen vai osa-aikainen ja jos osa-aikainen, niin kuinka monta tuntia olet valmis tekemään viikossa. Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen työkentän diabeteksen ja diabeetikoiden keskuudessa sekä hyvät työterveysedut ja liikuntasetelit.