Jäsenyys

Liity jäseneksi!

Pääkaupunkiseudun Diabetesyhdistyksen jäsenmaksu vuonna 2021 on 25€.

Jäseneksi voit liittyä valitsemallasi tavalla:

  • Täytä sähköinen liittymislomake Diabetesliiton sivuilla 
  • Liity sähköpostitse, lähetä koko nimesi, syntymäaikasi, koko osoitteesi, sairastumisvuotesi ja diabetestyyppisi sähköpostiviestinä osoitteeseen toimisto@psdiabetes.fi
  • Vieraile toimistolla tai soita
    Voit myös käydä yhdistyksen toimistolla Kampissa, Malminkatu 24 D 38, Helsinki tai soittaa toimistolle puh. 050 562 9446.

Jäsenedut

Alennushinnat jäsenille

Yhdistyksen oma diabetesmyymälä ja vastaanottopalvelut
Jäsenkorttia näyttämällä saat myymälässä alennusta mm. mittareista ja liuskoista. Jäsenet saavat alennusta myös Diabetesneuvonnan vastaanotoista.

Tmi Päivi Parikka-Sinisalo. Jalkojenhoitoa Mannerheimintiellä!
Yhdistyksen jäsenenä saat jalkojen perushoidon hintaan 64€ / norm. 69€.
Hoitoon kuuluu: Jalkojen kylvetys, kynsien leikkaus/ohennus, kovettumien poisto ja rentouttava hieronta. Halutessasi myös ihon hellävarainen kuorinta sekä fysikaalinen verisuoniterapia eli Bemer-hoito. Varaa aikasi nettiajanvarauksen kautta tai puhelimitse 0500 850 345. (Mannerheimintie 33 B/ katutaso)

Studio Kaunis
Katin tarjoamista kampaamopalveluista -15%. Etu voimassa vuoden 2020 loppuun asti.
Varaa aikasi nettiajanvarauksen kautta tai puhelimitse numerosta 044 974 4464. (Uudenmaankatu 19-21)

Diabetesliiton edut

Liittymällä yhdistyksemme jäseneksi sinut liitetään automaattisesti myös Diabetesliiton jäseneksi. Diabetesliiton jäsenenä saat paljon erilaisia etuja, jotka löydät Diabetesliiton sivuilta.

Edunvalvonta

Edunvalvonta on osa Pääkaupunkiseudun Diabetesyhdistyksen ja Diabetesliiton toimintaa. Yhdistys vaikuttaa paikallistoimijoihin ja Diabetesliitto mm. lainsäädäntöön päätöksentekijöiden kautta ja asiantuntijalausuntojen avulla.

Diabetesyhdistyksen ja -liiton kautta saat helposti diabetestietoa. Liiton julkaisemat oppaat omahoidon tueksi ja internetsivut helpottavat arkeasi.

Lehdet

Pääkaupunkiseudun Diabetesyhdistyksen jäsenet saavat Kide-lehden veloituksetta koko jäsenyytensä ajan.  Kide ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja se on mahdollista lukea myös verkossa. 

Liittymisvuonna jäsenet saavat Diabetesliiton julkaiseman Diabetes-lehden veloituksetta liittymisvuoden loppuun saakka. Diabetes-lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa ja sen hinta jäsenille on ensimmäisen vuoden jälkeen 15 euroa.

Neuvontapuhelin

Diabetesliiton neuvontapuhelin palvelee jäseniä normaalin puhelinmaksun hinnalla. Vain jäsenille tarkoitettu neuvontapuhelin vastaa diabeteksen hoitoon liittyviin kysymyksiisi arkisin klo 9-13 numerossa 050 310 6605.