Diabetesliitto kurssit

Verkkokurssit

Tyyppi 1 tasapainoilee

Pääset pohtimaan diabetestasi yhdessä muiden ykkösten ja ammattilaisten kanssa. Kurssin keskeisiä teemoja ovat: jaksaminen, hyvinvointi, vertaistuki, ruoka-insuliini-liikunta -palapelin soveltaminen omassa arjessa

17.4.-21.5.2020

 

Tyyppi 2 tutuksi

Onko sairautesi todettu äskettäin tai enintään muutama vuosi sitten? Kaipaatko tietoa siitä millainen sairaus tyypin 2 diabetes on, ja kuinka voit hoitaa itseäsi?

24.4.-28.5.2020

 

Hyvän syömisen verkkokurssi

Kaipaatko tietoa syömisestä ja tukea painonhallintaan? Hyvän syömisen kurssi on viiden viikon omatoiminen verkkokurssi, joka on tarkoitettu tyypin 2 diabeetikoille, tyypin 2 diabeteksen riskissä oleville sekä kaikille asiasta kiinnostuneille.

4.5.-7.6 2020

 

Ilmoittaudu

Verkkokursseille voit ilmoittautua Diabetesliiton verkkosivuilta.

https://www.diabetes.fi/kurssit

Lisätietoja kursseista antaa koulutussihteeri Marika Bruun
p. 050 310 6610
marika.bruun@diabetes.fi

Pakit tyypin 2 diabetekselle

Kaipaatko tietoa tyypin 2 diabeteksen riskitekijöistä? Onko sinulla tarvetta tarkastella omia elintapojasi ja tottumuksiasi? Oletko harkinnut tehdä muutoksia elintapoihisi ja saada vahvistusta omaan hyvinvointiisi ja terveyteesi?

6.4.- 26.4.2020

 

MUUT KURSSIT

Diabetes ja munuaiset

Kurssi koostuu lähijaksosta sekä kolmesta verkkotapaamisesta. Kurssi on tarkoitettu tyypin 1 diabetesta sairastaville, joilla on munuaismuutoksia.

12.6.-14.6.2020
Varalan urheiluopisto Tampere

 

Teemaviikonloput

Kokeneen ammattilaistiimin vetämillä diabeteskursseilla Tampereella sinulla on aikaa ja mahdollisuus pohtia diabeteksen hoitoa eri tavalla kuin kotona ja työelämässä.

Ilmoittaudu

Löydät hakulomakkeet Diabetesliiton verkkosivuilta.

https://www.diabetes.fi/kurssit

 

Lisätietoja kursseista antaa koulutussihteeri Marika Bruun
p. 050 310 6610
marika.bruun@diabetes.fi