Diabetesliitto kurssit

Diabetesliitto kurssit

https://www.diabetes.fi/kurssit

Teemaviikonloput ykkösille

Teemaviikonloput on tarkoitettu työikäisille tyypin 1 diabeetikoille.

Perjantai-iltapäivästä sunnuntai-iltapäivään kestävä tapaaminen sisältää diabetesasioiden pohdintaa yhdessä muiden diabeetikoiden kanssa.

Teemoja ovat ” liikunta”,  Joustava insuliinihoito ”laita hiilarit ja insuliinit kohdalleen” sekä ”Diabetes meidän arjessa”

katso ajankohdat täältä

Teemaviikonloput kakkosille

Puhtia omahoitoon -teemaviikonloppumme on tarkoitettu  työikäisille tyypin 2 diabeetikoille ja heidän läheisilleen. Koska diabetes vaikuttaa läheistenkin elämään, myös he ovat lämpimästi tervetulleita osallistumaan mukaan kurssille. Tiedon ja ymmärryksen lisääntyminen auttaa elämään diabetesta sairastavan rinnalla.

Perjantai-iltapäivästä sunnuntai-iltapäivään kestävien teemaviikonloppujen hinta on Veikkauksen tuella 80 e/osallistuja. Hinta sisältää ohjauksen, majoituksen ja täysihoidon.

Katso ajankohdat täältä

Virkeyttä hoitoon

Eri puolilla Suomea järjestettävät kurssit tarjoavat omahoitomotivaatiota lisäävää, uusinta ja käytännönläheistä tietoa diabeteksen hoidosta eli liikunnasta, jalkojenhoidosta, ravitsemuksesta, lääkityksestä ja verensokerin omaseurannastaKurssilta löydät juuri sinulle sopivia keinoja, jotka auttavat pärjäämään diabeteksesi omahoidossa sekä vahvistavat hyvinvointiasi.

Katso ajankohdat täältä

Verkkokurssit

Voit osallistua diabeteskursseillemme kotoa käsin ja juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii! Osallistuminen on mahdollista, kun käytettävissäsi on verkkoyhteys ja sähköpostiosoite sekä tietokone. Perusosaaminen netin käytössä riittää, kurssisivuja käytetään nettiselaimella, muita ohjelmia ei tarvitse osata eikä asentaa.

Katso kurssit täältä