Luennot

Tulevat luennot

Yhdistys järjestää maksuttomia yleisöluentoja Helsingissä ja Vantaalla. Luennoille ei tarvitse ilmoittautua. Tervetuloa!

Haluatko tilata omaan tilaisuuteesi asiantuntijaluennon?

Suosittuja aiheita ovat:

  • Diabeteshoitajan luennot diabeteksestä ja ennaltaehkäisystä, sisältää sovitusti myös verensokerin mittauksen
  • Lääkärin luennot diabeteksestä ja lääkityksestä

Ole rohkeasti yhteydessä yhdistykseen toimisto@psdiabetes.fi ja kerro toiveistasi!

Tallenteet

Tyypin 2 diabeetikon hyvä hoito kannattaa aina

Tyypin 2 diabeetikon hyvä hoito kannattaa aina – myös poikkeusaikoina. Näin vältytään liitännäissairauksilta. Diabetologi Ari Aimolahti.

Videotallenne: https://event.webinarjam.com/replay/28/qrzxmf6rt1khxzhgp

Joustava mieli tukena elämänkriiseissä

Joustava mieli tukena elämänkriiseissä on käytännönläheinen kaksiosainen luento, joka esittelee toimivia tapoja kohdata elämänmuutosten ja kriisien herättämiä ajatuksia ja tunteita. Luennoilla perehdytään hyväksymis- ja omistautumismenetelmiin, jotka auttavat vaikean kokemuksen läpikäymistä ja siitä toipumista.

Kantavina teemoina ovat uusimman tutkimuksen hyviksi osoittamat tavat kohdata vaikeuksia: itsemyötätunnon vahvistaminen silloin kun kärsii, tunteiden kohtaamisen taidot, hyväksyvän tietoisen läsnäolon soveltaminen, omistautuminen arvojen mukaiseen itsestä ja omista tarpeista huolenpitoon.

Luennot sopii kaikille niille, jotka haluavat kehittää psykologista joustavuutta vaikeita tunteita herättävien elämänkriisien kohtaamisen tueksi.