Vastaanotto

Diabetesvastaanotolla palvelemme yhdistyksen toimialueen diabeetikoita ja riskiryhmään kuuluvia henkilöitä. Voit tulla ravitsemusterapeutin, psykoterapeutin, jalkojenhoitajan tai fysioterapeutin vastaanotoille.

Ajanvaraus aukioloaikoina puh. 010 231 9400.

Vastaanottomaksut vaihtelevat käytetyn ajan ja tehtyjen toimenpiteiden mukaan. Jäsenille ei ole toimistomaksua. Ei-jäsenille lisätään toimistomaksu 18,50 euroa.

 

Terapeutit

Hannu Puolakanaho

Fysioterapeutti, Wellness-alan ammattitutkinto 2015 Rastor

Erityisosaaminen tuki- ja liikuntaelin fysioterapia, alaraajatutkimus, tukipohjalliset, osteopaattinen mobilisoiva hieronta ja manipulaatiohoidot, akupunktio, podiatrinen fysioterapia (askelklinikka), lihaskalvokäsittely, BEMER- terapia, terapeuttinen harjoittelu.

Hannu ottaa vastaan asiakkaita perjantaisin kello 16-18.

Kirsi-Maria Mikalunas

Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti

Matalan kynnyksen terapiaa, jossa pääpaino ongelmanratkaisussa,  ei diagnoosien tai menneisyyden “kuprujen”pois työstämistä.

Vastaanotot torstaisin kello 9–11 yhdistyksen tiloissa.

Anneli Luoma-Kuikka

Ratkaisu- ja voimavarasuuntautunut terapeutti, terveystieteiden maisteri, sairaanhoitaja

Terapiaa, joka tukee asiakkaan toivoman muutoksen aikaansaamista tutkimalla ja tukemalla hänen voimavarojaan ja vahvuuksiaan. Terapian tavoitteet nousevat asiakkaan tarpeista. Tapaamisissa keskustellaan siitä, minkä asiakas kokee tärkeäksi ja itselleen hyödylliseksi. 45 minuutin vastaanottoaika 60 euroa.

Berit Haglund

Ravitsemusterapeutti

Erityisosaaminen korkea kolesteroli, syömishäiriö, ruoka-aineallergia, heilahtelevat verensokeriarvot.

Också på svenska.

Päivi Parikka-Sinisalo

Jalkojenhoitaja

Päivi Parikka-Sinisalo tarjoaa monipuolisia jalkojenhoitopalveluja. Päiviltä löytyy reilu 30 vuoden kokemus alalta. Päivi on erikoitustunut muun muassa tukipohjallisten valmistukseen. 

Jalkojen perushoidon kesätarjous jatkuu 59 euron hintaan.

Vastaanottojen ajanvaraus
Lisätiedot ja vastaanottoaikojen varaukset puh. 010 231 9400 tai 050 562 9446