Vastaanotto

Diabetesvastaanotolla palvelemme yhdistyksen toimialueen diabeetikoita ja riskiryhmään kuuluvia henkilöitä. Voit tulla diabeteshoitajan, ravitsemusterapeutin, psykoterapeutin, jalkojenhoitajan tai fysioterapeutin vastaanotoille.

Ajanvaraus aukioloaikoina puh. 010 231 9400.

Vastaanottomaksut vaihtelevat käytetyn ajan ja tehtyjen toimenpiteiden mukaan. Hintoihin lisätään toimistomaksu Pääkaupunkiseudun diabetesyhdityksen jäsenille 14,50€ ja ei-jäsenille 18,50€

Diabeteshoitaja

Terapeutit

Hannu Puolakanaho

Fysioterapeutti, Wellness-alan ammattitutkinto 2015 Rastor

Erityisosaaminen tuki- ja liikuntaelin fysioterapia, alaraajatutkimus, tukipohjalliset, osteopaattinen mobilisoiva hieronta ja manipulaatiohoidot, akupunktio, podiatrinen fysioterapia (askelklinikka), lihaskalvokäsittely, BEMER- terapia, terapeuttinen harjoittelu.

Hannu ottaa vastaan asiakkaita perjantaisin kello 16-18.

Kirsi-Maria Mikalunas

Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti

Matalan kynnyksen terapiaa, jossa pääpaino ongelmanratkaisussa,  ei diagnoosien tai menneisyyden “kuprujen”pois työstämistä.

Vastaanotot torstaisin kello 9–11 yhdistyksen tiloissa.

Anneli Luoma-Kuikka

Ratkaisu- ja voimavarasuuntautunut terapeutti, terveystieteiden maisteri, sairaanhoitaja

Terapiaa, joka tukee asiakkaan toivoman muutoksen aikaansaamista tutkimalla ja tukemalla hänen voimavarojaan ja vahvuuksiaan. Terapian tavoitteet nousevat asiakkaan tarpeista. Tapaamisissa keskustellaan siitä, minkä asiakas kokee tärkeäksi ja itselleen hyödylliseksi. 45 minuutin vastaanottoaika 60 euroa.

Berit Haglund

Ravitsemusterapeutti

Erityisosaaminen korkea kolesteroli, syömishäiriö, ruoka-aineallergia, heilahtelevat verensokeriarvot.

Också på svenska.

Heini Hyvärinen

Ravitsemusasiantuntija, elintarviketieteiden maisteri (pääaine ravitsemustiede) ja kokki

Tyypin 1 diabeetikko, ydinosaamisalue ravitsemuksen, liikunnan ja diabeteksen yhdistäminen ja painonhallinta.

Ei vastaanottoa keväällä 2017.

Kaisa Reime

Ravitsemusasiantuntija ETM, FM

Erityisosaaminen: Ravitsemus ja kansantaudit, ruokavaliomuutokset, ravitsemussuositukset, pakkausmerkinnät.

Appointments also in English. Consultations en francais aussi.

Päivi Parikka-Sinisalo

Jalkojenhoitaja

Päivi Parikka-Sinisalo tarjoaa monipuolisia jalkojenhoitopalveluja. Päiviltä löytyy reilu 30 vuoden kokemus alalta. Päivi on erikoitustunut muun muassa tukipohjallisten valmistukseen. 

Jalkojen perushoidon kesätarjous jatkuu 59 euron hintaan.

Petteri Lindblad

Laillistettu ravitsemusterapeutti ja terveystieteiden maisteri

Olen Petteri. Olen tavallaan kuulunut Diabetesyhdistyksen vakiokalustoon jo vuodesta 2013 kun vedin yhdistykselle ensimmäisen luentoni. Siitä lähtien olen enemmän tai vähemmän säännöllisesti luennoinut niin ravitsemuksesta kuin liikunnastakin diabeteksen hoidossa. Nyt päätimme lyödä Diabetesyhdistyksen kanssa hynttyyt yhteen ja tiivistää yhteistyötämme: aloitan syksystä 2017 pitämään yhdistyksen tiloissa Kampissa ravitsemusterapeutin vastaanottoa. Lähdemme liikkeelle yhdellä vastaanottopäivällä, joka on aina kuun toinen torstai. Jos kysyntää riittää ja minut halutaan taloon useammin, järjestetään lisää aikoja kalenteriin.

Olen laillistettu ravitsemusterapeutti ja terveystieteiden maisteri. Valmistuin Kuopion yliopistosta 2013. Opiskelin sivuaineena liikuntalääketiedettä ja positiivista psykologiaa. Olen työskennellyt jo pian viiden vuoden ajan personal trainerina Elixian kuntokeskuksessa Vantaalla. Työssäni pystyn auttamaan asiakkaitani sekä ravitsemuksen että liikunnan kautta. Toki Diabetesyhdistyksenkin vastaanotolla ohjeistan myös liikunnassa jos asiakkaanani näin haluat. Ravitsemuksessa olen perehtynyt eniten neljään suosikkiaiheeseeni: liikkujan ravitsemus, painonhallinta/laihdutus, toiminnalliset vatsavaivat ja diabetes. Toivon saavani Diabetesyhdistyksen kautta vieläkin enemmän kokemusta diabeteksen hoidosta ravitsemuksella, jotta voin kehittyä siinä mahdollisimman hyväksi. Rakastan auttaa ihmisiä ja teen kaikkeni että asiakkaani saa vastaanotolta työkaluja oman terveytensä parantamiseen tai ylläpitämiseen. Nähdään Kampissa!

Vastaanottojen ajanvaraus
Lisätiedot ja vastaanottoaikojen varaukset puh. 010 231 9400 tai 050 562 9446