Ryhmät

Omahoidon tukiryhmät

Yhdistys järjestää tyypin 2 diabeetikoille omahoidon tueksi ryhmiä. Ryhmässä käsitellään tyypin 2 diabeteksen hoitoon liittyviä asioita. Ratkotaan mm. seuraavia kysymyksiä: Miten ruokailu ja liikunta vaikuttavat verensokeriarvoihin? Onko lääkityksestä hyötyä? Voiko elintavoilla päästä eroon lääkityksestä?

Ryhmät ovat maksuttomia ja tarkoitettu tyypin 2 diabeetikoille. Ryhmät kokoontuvat yhdistyksen toimistolla, Malminkatu 24 D 38. Kaikki ryhmät ovat maksuttomia!

Syksyn ryhmien aikatauluista ilmoitetaan myöhemmin.
Lisätiedot p. 010 231 9400 tai toimisto@psdiabetes.fi

Verkkopuntari tukena painonhallintaan ja elintapamuutoksiin

Yhdistys järjestää kurssin verkossa, niille joille ei ole mahdollisuutta osallistua tapaamisiin paikanpäällä. Verkkokurssille osallistuva tarvitsee laitteen (tietokoneen, tabletin), jolla pystyy kirjautumaan Verkkopuntarin verkkoalustalle.

Verkkopuntari sopii sinulle, joka olet kypsytellyt muutoksen tarvetta ja olet valmis sanoista tekoihin. Nykyinen elämäntilanteesi on riittävän vakaa osallistumiseen ja ehdit käydä viikoittain verkkopuntari sivuilla sekä jaksat panostaa verkkotyöskentelyyn kolmen kuukauden ajan.

Verkkopuntari on ohjelma, joka on tarkoitettu painonhallinnan ja elintapamuutosten tueksi. Sitä on mahdollista toteuttaa ajasta ja paikasta riippumatta juuri silloin kun sinulle sopii. Saat tukea elintapamuutoksiin henkilökohtaisella ohjauksella, tutkitulla tiedolla ja ryhmän vertaistuella.

Verkkopuntarista voit lukea lisää osoitteesta verkkopuntari.fi ja voit testata sopiiko verkkopuntari juuri sinulle!

Aloitustapaaminen tiistaina 22.9 klo 17

Ilmoittautumiset Ellalle toimistoon, toimisto@psdiabetes.fi tai p. 010 231 9400