Ryhmät

Omahoidon tukiryhmät

Yhdistys järjestää keväällä 2020 tyypin 2 diabeetikoille omahoidon tueksi ryhmiä. Ryhmässä käsitellään tyypin 2 diabeteksen hoitoon liittyviä asioita. Ratkotaan mm. seuraavia kysymyksiä: Miten ruokailu ja liikunta vaikuttavat verensokeriarvoihin, onko lääkityksestä hyötyä, voiko elintavoilla päästä eroon lääkityksestä.

Ryhmät ovat maksuttomia ja tarkoitettu tyypin 2 diabeetikoille. Ryhmät kokoontuvat yhdistyksen toimistolla, Malminkatu 24 D 38. Valitse itsellesi sopiva ryhmä:

Ryhmä 1, aamupäivä ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo 10.30-12.00. Kokoontumiset: 4.3., 11.3., 18.3. ja 25.3.

Ryhmä 2, iltapäivä ryhmä kokoontuu torstaisin klo 17.00-19.30
Kokoontumiset 27.2. 5.3., 12.3. ja 19.3.

 

 

Kaikki kurssit ovat maksuttomia!
Kursseille ilmoittautumiset ja lisätiedot p. 010 231 9400 tai toimisto@psdiabetes.fi

Verkkopuntari tukena painonhallintaan ja elintapamuutoksiin

Yhdistys järjestää kurssin verkossa, niille joille ei ole mahdollisuutta osallistua tapaamisiin paikanpäällä. Verkkokurssille osallistuva tarvitsee laitteen (tietokoneen, tabletin), jolla pystyy kirjautumaan Verkkopuntarin verkkoalustalle.

Verkkopuntari sopii sinulle, joka olet kypsytellyt muutoksen tarvetta ja olet valmis sanoista tekoihin. Nykyinen elämäntilanteesi on riittävän vakaa osallistumiseen ja ehdit käydä viikoittain verkkopuntari sivuilla sekä jaksat panostaa verkkotyöskentelyyn kolmen kuukauden ajan.

Verkkopuntari on ohjelma, joka on tarkoitettu painonhallinnan ja elintapamuutosten tueksi. Sitä on mahdollista toteuttaa ajasta ja paikasta riippumatta juuri silloin kun sinulle sopii. Saat tukea elintapamuutoksiin henkilökohtaisella ohjauksella, tutkitulla tiedolla ja ryhmän vertaistuella.

Verkkopuntarista voit lukea lisää osoitteesta verkkopuntari.fi ja voit testata sopiiko verkkopuntari juuri sinulle!

Aloitustapaaminen tiistaina 18.2.2020 klo 17 yhdistyksen toimistolla, Malminkatu 24 D 38 Helsinki

Väli- ja lopetustapaamisen ajankohdat tarkentuvat myöhemmin, osallistuminen vapaaehtoista.