Yhdistys

Pääkaupunkiseudun Diabetesyhdistys ry toimii kaikkien pääkaupunkiseudulla asuvien diabeetikoiden, heidän läheistensä ja riskiryhmään kuuluvien henkilöiden edunvalvojana. Yhdistyksessä on jäseniä 7 639.

Yhdistys työskentelee toimialueellaan diabeteksen aiheuttamien haittavaikutusten ehkäisemiseksi ja vähentämiseksi sekä valvoo diabeetikoiden yhteiskunnallisia etuja. Yhdistyksen toimialue on Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi ja Kauniainen.

Yhdistys toteuttaa ennaltaehkäisevää terveyskasvatustyötä ja edistää terveitä elämäntapoja luento-, kurssi-, leiri- ja vertaistukitilaisuuksissa. Lisäksi yhdistys harjoittaa diabeteksen tiedotus- ja neuvontatoimintaa. Yhdistyksen tavoitteena on diabeetikoiden tasapuolinen ja tasalaatuinen hoito sekä omahoitovälineiden riittävän saatavuuden turvaaminen.

Jäsenmaksu vuonna 2017 on 25 euroa. Voit liittyä jäseneksi täyttämällä Diabetesliiton jäsenlomakkeen.

Pääkaupunkiseudun Diabetesyhdistys ry on perustettu 13.6.1948.

Lue esitteemme sähköisessä muodossa kuvaa klikkaamalla tai tästä linkistä.