Jäsenyys

Liity jäseneksi!

Pääkaupunkiseudun Diabetesyhdistyksen jäsenmaksu vuonna 2023 on 25€.

Jäseneksi voit liittyä valitsemallasi tavalla:

  • Täytä sähköinen liittymislomake Diabetesliiton sivuilla 
  • Vieraile toimistolla tai soita
    Voit myös käydä yhdistyksen toimistolla Kampissa (Malminkatu 24 D 38, Helsinki) tai soittaa toimistolle puh. 050 562 9446.

Jäsenedut

Alennushinnat jäsenille

Yhdistyksen oma diabetesmyymälä
Jäsenkorttia näyttämällä saat myymälässä alennusta mm. mittareista ja liuskoista.

Diabetesneuvonta
Vastaanotot alennettuun hintaan.

Diabetesliiton edut

Liittymällä yhdistyksemme jäseneksi sinut liitetään automaattisesti myös Diabetesliiton jäseneksi. Diabetesliiton jäsenenä saat paljon erilaisia etuja, jotka löydät Diabetesliiton sivuilta.

Edunvalvonta

Edunvalvonta on osa Pääkaupunkiseudun Diabetesyhdistyksen ja Diabetesliiton toimintaa. Yhdistys vaikuttaa paikallistoimijoihin ja Diabetesliitto mm. lainsäädäntöön päätöksentekijöiden kautta ja asiantuntijalausuntojen avulla.

Diabetesyhdistyksen ja -liiton kautta saat helposti diabetestietoa. Liiton julkaisemat oppaat omahoidon tueksi ja internetsivut helpottavat arkeasi.

Lehdet

Pääkaupunkiseudun Diabetesyhdistyksen jäsenet saavat Kide-lehden veloituksetta koko jäsenyytensä ajan.  Kide ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja se on mahdollista lukea myös verkossa. 

Liittymisvuonna jäsenet saavat Diabetesliiton julkaiseman Diabetes-lehden veloituksetta liittymisvuoden loppuun saakka. Diabetes-lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa ja sen hinta jäsenille on ensimmäisen vuoden jälkeen 15 euroa.

Neuvontapuhelin

Kun jokin diabeteksen hoitoon liittyvä kysymys askarruttaa sinua, saat tukea ja neuvoja Kysy diabeteksesta -neuvontapuhelimesta. Neuvontapuhelin palvelee puhelinnumerossa 0600 9 4454 joka arkipäivä (ma-pe) klo 8.30-11.30. Puhelun hinta on 0,95 e / min + pvm.
HUOM! Jos olet diabetesyhdistyksen jäsen, sinua palvelee jäsenten oma, lisämaksuton neuvontapuhelin. Löydät sen numeron jäsenmaksulomakkeelta.